JAG HAR BLIVIT MOSTER

Som säkert många av er redan vet, ni som känner mig, men även ni som läste mitt förra blogginlägg, så har jag blivit moster! Till en av världens gulligaste lilla kille, Emilio. Världens bästa bebis, så himla lugn och söt och helt jävla fantastisk! Min älskade syster som bar dig i 9 månader... det är helt otroligt!
Min kärlek för er båda växer varje dag (om det ens går längre) något SÅ enormt. För varje dag du växer, lär dig något nytt, det är en så obeskrivlig känsla, och kan inte ens fatta då hur min syster måste känna när hon tittar på dig varje morgon. Detta har verkligen varit en välsignelse till hela vår familj, du är som en gåva nerskickad från himlen! Helt seriöst. Vår familj har ALDRIG varit så lycklig som vi är nu, och vi tar vara på var enda ögonblick som vi har med dig. Du är allt för oss. Inte bara mig och Anki och din pappa, men för oss alla! Din mormor och morfar älskar dig mest av allt, Anders med, och Moa och Andrea, och alla dina andra mostrar. Vi är så lyckliga att ha dig i vårat liv, vi älskar dig Emilio.
Som sagt vi kunde inte vara lyckligare, hela vår familj. Och med allt som hänt senaste tiden så har vi ändå lyckats hålla ihop och bita ihop tillsammans pga Emilio. När något dåligt händer tänker vi alltid på honom, för vad det än är så fick vi en gåva och det är han. Det spelar ingen roll vad annat som händer, för sånt är livet, men även om det inte alltid går som planerat och en sorg drabbar en, någon nära en dör eller liknande är du vår ängel som hjälper oss att läka. Bara för att få ha kvar dig här med oss skulle vi kunna genomlida allt! Inget annat spelar längre någon roll egentligen, du är allas första prioritet. Och jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för att du på något sätt ändå läkt våran familj genom att du föddes. 
 
Tack till er som orkade läsa. Just nu är livet underbart, visst allt kanske inte är frid och fröjd, men det är ju så livet ska vara? Men vi njuter av det positiva i livet, och försöker att inte låta det negativa ta över. Vi har ju trots allt fått världens skatt, och som jag sagt flera gånger nu kunde vi aldrig någonsin vara lyckligare än vad vi är nu. Kram på er, ta hand om er och vi hörs när vi hörs <3
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

FLYTTEN SKJUTS FRAM

Hej alla ni som fortfarande läser min blogg. Det va jävligt längesen jag uppdatera men här är lite saker som hänt det senaste som gjort att jag inte haft tid att blogga.
 
- Anki har fött barn, det blev en pojke! Emilio heter han och är nu 7 veckor gammal. Mosters älskling. Detta är en av anledningarna till att flytten till Stockholm inte kunde hända just då, eftersom jag behövde vara där för min storasyster och jag va den enda med tiden just då.
 
- En väldigt nära vän till vår familj, som praktiskt taget var som en familj till oss gick bort för cirka en månad sen. Både jag och min familj har varit nere pga detta och har därför inte haft varken tid eller ork att blogga, var tvungen att finnas där och sörja med min familj.
 
- Jag och Karim är tillsammans igen. Och vi har fokuserat på att försöka få allt att funka, ha mer tid för varandra nu, och att blogga var helt enkelt inte en prioritet när jag redan hade så mycker annat som tog upp tiden. När jag väl hade tid över träffades vi eller snackade telefon. Ja tyvärr, att ha ett förhållande kräver VÄLDIGT mycket tid och "effort" om man vill få det att funka, och speciellt när man gjort slut tidigare och försöker hitta tillbaka till varann. Mycket bråk och argumentationer, som tyvärr gjort att jag inte alltid mått så bra och med allt annat som hänt så var som sagt bloggen inte min största prioritet.
 
- Min bästavän Melissa gick igenom en del saker och var tvungen att finnas där för henne, också en av anledningar till att vi inte flyttade till Stockholm som vi planerade.
 
Men flytten skjuts fram, och jag och min familj ska faktiskt flytta dit tillsammans! Det som dock är sorligt är att vi inte kommer kunna besöka Göteborg lika ofta nu, som jag skulle kunna ifall min familj fortfarande bodde kvar. Men vi flyttar i Augusti/September så tills dess ska jag ta vara på tiden med mina fina vänner och min älskade pojkvän här, det kommer vara riktigt tufft för oss med distans men vem vet en dag kanske vi flyttar ihop, men just nu passar det tyvärr inte för någon av oss.
 
Just nu är allt okej, och mitt liv flyter på som vanligt, snart tar jag studenten och det är såå efterlängtat! Har kanske nämnt på bloggen att jag inte går i skolan just nu men iomed att flytten till Stockholm aldrig hände bestämde jag mig för att plugga ikapp och bara ta den där jävla studenten, när jag ändå gått 2 jävla år så skulle det inte vara i onödan. Men jag är så stolt över mig själv att jag pallade allt plugg, för nu kan jag ta studenten och bara koppla av och inte oroa mig pga jobb och allt sånt där.
 
Aja, ville bara uppdatera er lite om ni nu fortfarande läser. Ska försöka vara mer aktiv på bloggen, men jag lovar inget för ni vet ju mig haha. Ta hand om er fina ni, och vi hörs när vi hörs <3
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp