JAG HAR BLIVIT MOSTER

Som säkert många av er redan vet, ni som känner mig, men även ni som läste mitt förra blogginlägg, så har jag blivit moster! Till en av världens gulligaste lilla kille, Emilio. Världens bästa bebis, så himla lugn och söt och helt jävla fantastisk! Min älskade syster som bar dig i 9 månader... det är helt otroligt!
Min kärlek för er båda växer varje dag (om det ens går längre) något SÅ enormt. För varje dag du växer, lär dig något nytt, det är en så obeskrivlig känsla, och kan inte ens fatta då hur min syster måste känna när hon tittar på dig varje morgon. Detta har verkligen varit en välsignelse till hela vår familj, du är som en gåva nerskickad från himlen! Helt seriöst. Vår familj har ALDRIG varit så lycklig som vi är nu, och vi tar vara på var enda ögonblick som vi har med dig. Du är allt för oss. Inte bara mig och Anki och din pappa, men för oss alla! Din mormor och morfar älskar dig mest av allt, Anders med, och Moa och Andrea, och alla dina andra mostrar. Vi är så lyckliga att ha dig i vårat liv, vi älskar dig Emilio.
Som sagt vi kunde inte vara lyckligare, hela vår familj. Och med allt som hänt senaste tiden så har vi ändå lyckats hålla ihop och bita ihop tillsammans pga Emilio. När något dåligt händer tänker vi alltid på honom, för vad det än är så fick vi en gåva och det är han. Det spelar ingen roll vad annat som händer, för sånt är livet, men även om det inte alltid går som planerat och en sorg drabbar en, någon nära en dör eller liknande är du vår ängel som hjälper oss att läka. Bara för att få ha kvar dig här med oss skulle vi kunna genomlida allt! Inget annat spelar längre någon roll egentligen, du är allas första prioritet. Och jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för att du på något sätt ändå läkt våran familj genom att du föddes. 
 
Tack till er som orkade läsa. Just nu är livet underbart, visst allt kanske inte är frid och fröjd, men det är ju så livet ska vara? Men vi njuter av det positiva i livet, och försöker att inte låta det negativa ta över. Vi har ju trots allt fått världens skatt, och som jag sagt flera gånger nu kunde vi aldrig någonsin vara lyckligare än vad vi är nu. Kram på er, ta hand om er och vi hörs när vi hörs <3
 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp